SAB-SE

Salonul Auto Bucuresti – SPRING Edition
20 – 23 APRILIE, in paralel cu SMAEB

Sezonul primăvară – vara 2017 va debuta cu SAB – SPRING Edition (Salonul Auto Bucuresti – Spring Edition) în perioada 20 – 23 aprilie la Romexpo. Pe suprafața exterioară generoasă de pe aleea principală Romexpo, evenimentul va reuni toate mărcile consacrate de autoturisme, cu accent pe segmentele 4×4 – FAMILY – ECO și SPORT, vehicule pe două, trei și patru roți, componente, echipamente și accesorii auto, tuning, sport – autorulote și case de vacanță mobile, camping și accesorii.

SAB – SPRING Edition îmbină perfect pe parcursul celor 4 zile ale desfășurării sale, elementele de atractivitate care vor genera un număr de aproximativ 40.000 de vizitatori. Expoziția, demonstrațiile și drive-testele ce se vor desfășura în spații special amenajate, concursurile și discuțiile între specialiști oferă cel mai solid eveniment auto-motor-sport al sezonului primăvară/vară, reprezentând cea mai bună oportunitate pentru promovarea și creșterea vânzărilor.

SAB-SE

Ca și anul trecut, SAB – Spring Edition se va desfășura în paralel cu SMAEB (Salonul de Motociclete, Accesorii și Echipamente București).

  • cel mai mare eveniment AUTO – MOTOR – SPORT, ce va avea loc în perioada 20 – 23 APRILIE 2017 la Romexpo;
  • suprafața outdoor a ROMEXPO;
  • EXPOZANȚI: toate mărcile consacrate de autoturisme, cu accent pe segmentele 4×4 – FAMILY – ECO si SPORT, vehicule pe două, trei și patru roți, componente, echipamente și accesorii auto, tuning, sport – autorulote și case de vacanta mobile, camping și accesorii.
  • STREET FOOD PARK: în premieră în cadrul SAB – Spring Edition va fi amenajat STREET FOOD PARK – o zona special dedicată bucătăriei stradale.
  • BUSINESS: cele mai bune și mai noi oferte ale sezonului, lansări de noi modele;
  • DISTRACȚIE ȘI ADRENALINĂ: DRIFT-uri susținute de campioni internaționali și naționali, DEMONSTRAȚII și DRIVE-TESTE, muzică și distracție;
  • VIZITATORI: cei mai impătimiți iubitori ai fenomenului auto-motor & sport, alături de specialiști ai domeniului;
  • RECOMANDARE: eveniment organizat de Premium Expo, compania care organizează Salonul Auto București & Accesorii, singurul eveniment din România susținut de APIA (Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile) și ACAROM (Asociația Constructorilor de Automobile din Romania).

Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați la telefon: 021 2303818/021 2314156, office @ sab.ro , persoane contact: Sorin Rădăcineanu (0724 204 000), Albert Kiss (0722 579 877), Oana Iliescu (0723 672 732), Silvia Pavel (0726 583 364).

Pret bilet: 20 RON (separat de SMAEB)